Csapatunk

A Tomportál Bt.

Szakértő csapatunk régóta járul hozzá ügyfeleink sikeres működéséhez, megteremtve a hatékony kommunikáció technikai alapjait. Rendszergazda-szolgáltatásainkkal teljes körű és folyamatos támogatást nyújtunk kis-és középvállalkozások, valamint magánszemélyek számára, az eszközök beszerzésétől a rendszer üzemeltetésen át egészen a felhőszolgáltatásokig. Célunk, hogy a legkorszerűbb technikai megoldásokkal biztosítsuk a folyamatos külső- és belső információáramlást a céged számára, így mindig kézben tarthatod a vállalkozásod aktuális folyamatait.

Folyamatos rendelkezésre állással, gyors és hatékony ügyfélközpontú megoldásainkkal állunk rendelkezésre. Ne hagyd, hogy a technológia gátat szabjon a sikereidnek!

Én álmodtam meg a Tomportált már több, mint 10 éve vezetem a céget. Rengeteg ügyfelemnek segítettem már a leglehetetlenebb helyzetben is. Tőlük azt a visszajelzést kaptam, hogy a megbízhatóságom miatt kedvelnek leginkább, illetve azért, mert mindig igyekszem gyorsan megoldást találni a problémáikra.
Velem fogsz egyeztetni, ha rendszergazdai, szerver üzemeltetési vagy bármilyen hardware kérdésed van.

Szondi Tibor ügyvezető

Ildi

Mindamellett, hogy a feleségem, ő foglalkozik a Tomportál pénzügyeivel, számlázással, utalások előkészítésével, segít az ajánlatok kiadásában, webes anyagok feltöltésében.
Ezenkívül GDPR szakértő, illetve nagy segítségemre van a vírusirtó programok és az Office365 felhasználók támogatásában.

 

 

 

Szilvi

Ők felelősek az online kommunikációért, Facebook, illetve LinkedIn megjelenésünkért. Közösen szoktuk megbeszélni a marketing stratégiát és az induló kampányokat.

Dávid János

Hozzám hasonló kvalitásokkal rendelkezik, így a távollétemben sem maradsz felügyelet nélkül.
János többek között egy nagyobb nevű multinál is kihelyezett rendszergazdaként végzi tevékenységét. Ezenkívül több mint 26 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Nyugodtan hagyhatom rá ügyfeleimet, amennyiben szakmai továbbképzésen, szabadságon leszek a jövőben.

Gyenese László

Mikrotik tanár és szakértő hálózat fejlesztési munkánkban. www.mikroticgyor.hu

Hasznos cikkek a blogunkból

Egyéb

5 kiemelkedő trend a felhő alapú rendszerek használatában

Egy pár hónappal ezelőtti blogcikkünkben már beszámoltunk arról, hogy milyen előnyei vannak vállalkozók és cégvezetők számára, ha áttérnek a felhő alapú szolgáltatások használatára. Ha még …

TOVÁBB OLVASOM
Microsoft O365 licencelés és szoftverek

Vállalkozol vagy céged van?

Bebizonyítjuk, hogy a Microsoft 365-tel sokkal jobban jársz, mint egy sima Office vásárlással! Ha Te is vállalkozó vagy, esetleg céget vezetsz, akkor nem kell ecsetelnem, …

TOVÁBB OLVASOM
Adatkezelés, mentés, védelem és vírusirtó

Biztonsági mentés – Rémhír vagy tényleg kötelező?

A tapasztalataink azt mutatják, hogy ez az a dolog, amiről mindenki tudja, hogy szükség van rá, mégis csekély azoknak a száma, akik valóban foglalkoznak azzal, …

TOVÁBB OLVASOM
Scroll to Top