O365 Otthoni és Diák Verzió


A legújabb Office-alkalmazások

Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016 és OneNote 2016
Könnyűszerrel az Office gyakorlott felhasználójává válhat. Ha segítségre van szüksége, a menüszalag új Mutasd meg mezőjébe beírhatja a kérdését, amelyre a súgó választ ad.
Az új témákkal beállíthatja úgy az Office-t, ahogy Önnek kényelmes a használata. A nagy kontrasztú Sötét és Sötétszürke téma kíméli a szemet, a Színes téma pedig az összes eszközén egységes, modern megjelenést biztosít.
Egészítse ki az olvasás élményét a Bing által kínált Háttérismeretek funkcióval, amely az Office-fájlok olvasása közben megjeleníti a témához kapcsolódó információt az internetről.
Egyéb műveletek a Word-dokumentumokkal: PDF-fájlokat nyithat meg, és szerkesztheti a tartalmukat, online videókat emelhet be, és a dokumentumból való kilépés nélkül meg is tekintheti őket, az Olvasási mód segítségével pedig bármilyen képernyőn figyelemelterelő elemek nélkül összpontosíthat a tartalomra.
Az Excel-sablonok maguktól elvégzik a beállítási és kialakítási műveletek zömét, hogy Önnek már csak az adatokra kelljen figyelnie. Jobban átláthatja az összefüggéseket, ha az adatokat diagrammá vagy táblázattá alakítja át – mindössze két lépésben.
Lenyűgöző bemutatókat hozhat létre a PowerPoint új igazítási, színmegfeleltetési és egyéb tervezési eszközeivel, és egyszerűen meg is oszthatja őket az interneten.
A OneNote-beli jegyzeteit rajzolással, kézírással, gépeléssel, kattintással vagy pöccintéssel szerkesztheti. A multimédiás jegyzeteket a program menti, kereshetővé teszi, és szinkronizálja a más eszközökön futó OneNote appokkal.


A vásárlási díja 44.999 Ft