Vállalkozol vagy céged van?

Bebizonyítjuk, hogy a Microsoft 365-tel sokkal jobban jársz, mint egy sima Office vásárlással!

Ha Te is vállalkozó vagy, esetleg céget vezetsz, akkor nem kell ecsetelnem, hogy mennyire fontos a jogtiszta szoftverek használata. Hidd el, nem érdemes ezzel játszani, mert egy esetleges ellenőrzésnél, komoly büntetésekre számíthatsz, ha valamilyen kalóz verziót találnak a munkaeszközödön.

Gondolom, hogy te vagy a munkatársaid is rendszeresen dolgoztok ezekkel a programokkal, mint az Excel a Word, illetve használtok valamilyen levelező programot is. Most nem az Office csomag tartalmát, sokkal inkább a Microsoft 365 és az Office 2021 közötti különbségeket szeretnénk bemutatni számodra.

Miért éri meg jobban az árát?

Az Office 2021-et egyszer kell megvásárolnod. Ennek a költsége 54.000 – 110.000 forint között van jelenleg, attól függően, hogy magán- vagy céges használatra szánod a programot. Az előnye egyben a hátránya is: Egyetlen gépre tudod telepíteni, tehát, ha pár év múlva eladod azt, esetleg tönkremegy, akkor újra meg kell vásárolnod. Ráadásul nem járnak hozzá a frissítések, tehát egy nagyobb változásnál újra meg kell venned a teljes csomagot.

Ezzel szemben a Microsoft 365 (Korábbi nevén Office 365) előfizetéssel használható. Az ára teljesen változó, de már 3500 forint/hónaptól elérhető és akár 6 felhasználó is telepítheti a gépére!

Számold ki, hogy egy 6 fős család vagy munkatársi csapat esetében az Office több, mint 300 ezer forintba kerülne akkor is, ha nem a céges csomagot választod. Ebből az összegből közel 10 évig használhatjátok az előfizetéses verziót. Ennyi idő alatt legjobb esetben is legalább egyszer váltasz egy újabb laptopra vagy számítógépre.

Elsőre talán drágábbnak tűnik, valójában ez az olcsóbb verzió!

Hogyan takaríthatsz meg még extra költségeket a cégedben a segítségével?

Az előfizetéses verzióhoz kapsz AJÁNDÉKBA 1 TB tárhelyet. Ha ezt például Google-n akarod megvásárolni a Gmail fiókodhoz, akkor mindössze 200 GB tárhelyért fogsz fizetni havi 1090 forintot. Az előfizetéshez ennek az ötszörösét kapod INGYEN!

Rengeteg online applikáció mellett Tiéd a Teams alkalmazás, ami segíti a csapatmunkát, ráadásul online konferenciákat is tarthatsz a segítségével.

Sok cég vagy vállalkozó a Zoomot használja. Nézzük, mit kapsz itt és mennyiért?

A Zoom kizárólag akkor ingyenes, ha ketten vagytok a beszélgetésben, illetve 45 percig, ha ennél többen. Tehát egy 1-2 órás meeting vagy egy előadás már nem fér bele ebbe a verzióba.

Itt jelenleg a legolcsóbb alapcsomag 279 euró/év. Ez azt jelenti, hogy havi szinten körülbelül nettó 8 ezer forintodba kerül, ami évente 100.000 forint+áfa felett van.

Ezért az összegért ott 100 főt fogadhatsz, míg a Teams-en 300 munkatársadnak vagy követődnek is tarthatsz előadást, webinárt egyszerre.

Ugye, hogy mennyire megéri az árát?

Ha még nem lennél biztos a döntésedben, a következő hónapban bemutatjuk a Microsoft 365 alkalmazásának további előnyeit, alkalmazásait.

Ha pedig te is szeretnél egy megbízható, biztonságos alkalmazás, ami megspórolja neked a tárhely és a Zoom árát, akkor KATTINTS IDE, és nézd meg az elérhető csomagjainkat.

Segítünk neked a telepítésben, megvesszük, mindent intézünk helyetted.

Ha lenne kérdésed, esetleg nem vagy biztos benne, hogy melyik csomagot válaszd, írj nekünk a sales@tomportal.hu e-mail címünkre, és segítünk!

Scroll to Top