Így lesz korlátlan interneted és kedvező tarifáid a mi segítségünkel és a Netfonenak köszönhetően!

Ha azt mondom neked, hogy céges előfizetés, akkor valószínűleg egyből a 3 nagyobb és ismertebb telekommunikációs cégben kezdesz el gondolkozni. Pedig ugyanúgy, mint bármilyen más szolgáltatás esetében, sokszor a kis cégek sokkal kedvezőbb feltételeket, több odafigyelést és személyre szabottabb megoldásokat tudnak kínálni családi- vagy vállalati telefonos csomagokra egyaránt.

Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy hivatalos értékesítési pont leszünk a Netfone-nál. Azért esett a kis sárga cégre a választásunk, mert itt gyors és pontos tájékoztatást kapsz, Te is a kiemelt partnerek közé tartozol majd és még az ár is igen kedvező.

 

 

Bármikor csomagot válthatsz, folyamatosan elérhetők akciós készülékek, az ügyfélszolgálat pedig rendkívül segítőkész.

Korlátlan beszélgetés, korlátlan internet csomag 8990 forint/hónap! Ha te sem szereted figyelni, hogy éppen mikor fogy ki a mobilnet, esetleg jó lenne megosztani, mert olyan helyre ülsz be a laptopoddal, ahol nincs wifi, akkor ez a csomag ideális számodra. Ráadásul arra sem kell figyelned, hogy mennyit beszélsz a kollégákkal, partnerekkel!

Ha kevesebbet netezel, viszont sokat beszélsz telefonon, akkor a ’Sokat beszélő’ csomagot Neked találták ki. Ügyfélszolgálati kollégáknak, értékesítőknek a csapatodba csupán 2990 forint/hónap. 200 MB mobilnet ehhez a csomaghoz is jár természetesen!

Hogyan tudsz előfizetni?

Nagyon egyszerű. Írj nekünk egy e-mailt a sales@tomportal.hu címünkre, és átbeszéljük a lehetőségeket. Kiválasztod a neked leginkább tetsző csomagot, ők felveszik veled a kapcsolatot, és néhány napon belül már él is az előfizetésed.

Akár ’B’ opciónak is tökéletes: Ha szeretnéd elválasztani a magán- és céges telefonhívásokat, megtarthatod a régi előfizetésed, és köthetsz itt egy újat.

Természetesen arra is van lehetőséged, hogy áthozd a számod, és az ügyfeleid ugyanúgy érnek majd el, ahogyan eddig is!

 

Nem csak korlátlan előfizetés, hanem kedvező árú készülékek is a Netfonenál!

Akár Androidos vagy Apple telefont szeretnél, itt biztosan találsz olyat, ami megfelel az elvárásaidnak. Xiaomi, Apple, Samsung, Huawei, CAT, Evolveo, Navon és Nokia telefonok is kaphatóak korlátlan mobilnetes szolgáltatásaink mellé. A webshopban tudsz szűrni szín, típus és egyéb szempontok alapján egyaránt.

 

Gyermekednek vásárolnál? Használd a gyerekvédelmi szűrőszoftvert a korlátlan mobilnet mellé!

A Netfone ingyenesen letölthető és díjmentesen használható, magyar nyelvű szűrőszoftvert tesz elérhetővé, amely segítségével szülőként biztonságban tudhatod gyermekeidet a világhálón.

Óvd meg őket a veszélyesnek vagy károsnak ítélt tartalmaktól, kísérd figyelemmel a webes tevékenységet, vagy korlátozd az internetezéssel töltött időt.

 Ugye, milyen jól hangzik?

Amennyiben szeretnél Te is Netfoneos lenni, írj nekünk a sales@tomportal.hu e-mail címre vagy nézz körül a http://www.netfone.hu/tomportal  oldalon.

 

Scroll to Top